Fra kjærester til foreldre

Å bli foreldre er et stort steg opp fra å «bare» være kjærester. For mange er dette en stor omveltning i livet som endrer dere både som individer og kjærester. Her er det også hjelp å få i småbarnsfasen, der man som regel er på det mest tynnslitte og sårbare ovenfor både hverandre og omverdenen.

Veien til å bli foreldre kan for mange være tung, vond og lang, og dette kan slite både på forholdet og hver av dere individuelt. For noen går det så hurtig at man ikke er forberedt på det som venter. Uansett hvordan dere kom dit at dere venter barn, så er det store forandringer i vente. For likekjønnede par er veien til å bli foreldre ofte annerledes enn hos ulikkjønnede par, men følelsene, bekymringene, tankene og spørsmålene er de samme. Uansett om dere er ulikt kjønn, samme kjønn eller velger å gå veien alene, er alle velkommen til å snakke hos meg.

Hos meg får dere hjelp til å forberede dere på rollen som foreldre, hvordan dere skal bevare parforholdet i småbarnsperioden, og få verktøy til å komme dere gjennom dette på en god måte. Her styrkes båndene mellom dere som par, og dere som foreldre.

Her kan dere også bearbeide og snakke om fødselsdepresjoner, fødselsangst, fødselstraumer, usikkerhet om foreldrerollen, sorg, fertilitetsproblemer m.m. Det er ingen skam i å trenge hjelp til dette.

Kontakt meg

    Navn*

    E-mail*

    Tlf

    Emne

    Melding