Om meg

Jeg er utdannet og sertifisert sexolog og parterapeut fra Sexologiskolen Oslo. Jeg har lest sexologi og terapi i 20 år, men fikk endelig tatt offisiell utdannelse i 2019. Jeg har lang erfaring med å jobbe med mennesker, og har fokus på det hele mennesket. 

Jeg jobber som sexolog og parterapeut i eget firma, og er også ansatt hos Fjeldstad Psykologsenter i Oslo og Århus. Jeg jobber både med enkeltpersoner og par i terapi, og holder også workshops og foredrag både i egen regi, og på festivaler som f.eks. Sexologifestivalen i Oslo, Århus og København og Nytfestivalen i Oslo. Jeg leies også inn til å holde foredrag i bedrifter og foreninger.

Jeg blir hyret inn av skoler for å holde seksualundervisning i alle klassetrinn, og har stort fokus på at det er viktig å snakke med barn og ungdom om kropp, grenser og seksualitet. Jeg har også lang fartstid i sexleketøysbransjen, og har en sterk kompetanse i faget. Jeg er underviser/foreleser ved Sexologiskolen i Oslo, og er godkjent egenterapeut for skolens studenter.

Jeg har kontor i Oslo, men tar også i mot klienter i Molde, Århus og København etter avtale. Jeg tilbyr onlineterapi via Zoom, og har derfor klienter i hele Skandinavia. Under Covis-19 pandemien snakker jeg med flesteparten av mine klienter via Zoom. Les mer om onlineterapi her.

Med flere gjesteopptredener i forskjellige podcaster får jeg snakke om det jeg liker best, og jeg har blitt intervjuet flere ganger i forskjellige artikler og blogger, både i nettutgaver og papirutgaver. Det er alltid moro å uttale seg i media om det man brenner for! Jeg har også vært med i debatt i Dagsnytt 18 på NRK. Du kan se en oversikt her.

På min Instagramkonto @tonesexolog deler jeg informative poster om sex, kropp, samliv, følelser og mye annet. Der er det mange som tar kontakt. På min Snapchatkonto @tonesexolog er det mange ungdommer som tar kontakt for å spørre om alt de ikke tør å spørre foreldre og lærere om. Jeg får stadig spørsmål om å gjeste flere forskjellige snapchat- og instagramkontoer, og jeg syns det er flott at så mange får større og bredere fokus på parforhold og seksuell helse. 

Jeg er medlem av og rådgiver i bransjeorganisasjonen ACSCT (int. Association of Contemporary Sexology and CoupleTherapy). At jeg er medlem her, sikrer deg/dere at jeg må følge strenge etiske retningslinjer, og at du/dere har en garanti for at jeg har en god og stødig utdannelse som terapeut bak meg. Sexolog og parterapeut er ikke en beskyttet tittel, så det lønner seg å velge terapeut med omhu. 

Tigeren er mitt kinesiske stjernetegn/kraftdyr, og jeg føler tigeren beskriver meg godt. Men tigeren har også egenskaper jeg som terapeut ønsker klientene mine skal finne i seg selv og i parforholdet sitt hos meg som sexolog og parterapeut. Det er derfor jeg valgte en tiger som logo. 

Tigeren er impulsiv, nøler ikke og handler med én gang. Tigeren står for viljestyrke og handlingskraft, og den ønsker å være i bevegelse hele tiden. Den er i stadig utvikling og tilpasser seg godt. Tigeren står for styrke og kraft, og den søker etter denne styrken innover i seg selv. Den er løsningsorientert, og ønsker å finne svar. Den ser muligheter, ikke begrensninger. Tigeren står også for kjærlighet, lojalitet, seksualitet, healing og følelser. Å gå på oppdagelsesferd og utvide horisonten er en viktig del av livet. Tigeren har som du ser mange av de kvalitetene mange går til en terapeut for å finne, og jeg ønsker å hjelpe deg/dere med å finne disse kvalitetene i deg selv eller i forholdet deres.

Samarbeid

Kontakt meg

    Navn*

    E-mail*

    Tlf
    Emne

    Melding