Om meg

Jeg er utdannet og sertifisert sexolog og parterapeut fra Sexologiskolen Oslo. Jeg har lest sexologi og terapi i 20 år, men fikk endelig tatt offisiell utdannelse i 2019. Jeg tok spesialisering som didaktisk sexolog og individuell- og gruppesupervisor i 2021. Jeg har lang erfaring med å jobbe med mennesker, og har fokus på det hele mennesket.

Som sexolog og parterapeut har jeg eget firma, og er også ansatt hos Fjeldstad Psykologsenter i Oslo og Århus. Jeg jobber både med enkeltpersoner og par i terapi, og holder også workshops og foredrag både i egen regi, og på festivaler som f.eks. Sexologifestivalen i Oslo, Århus og København og Nytfestivalen i Oslo. Jeg leies også inn til å holde foredrag i bedrifter og foreninger. Jeg har også lang fartstid i sexleketøysbransjen, og har en sterk kompetanse i faget.

Som didaktisk sexolog blir jeg leid inn av mange skoler for å holde seksualundervisning i alle klassetrinn, og har stort fokus på at det er

viktig å snakke med barn og ungdom om kropp, grenser og seksualitet. Jeg har holdt kurs for de ansatte i flere b

 

arnehager og helsestasjoner, samt helsesykepleiere foreldre og lærere. Jeg er underviser/foreleser ved Sexologiskolen i Oslo, og er godkjent egenterapeut og supervisor for skolens studenter. 

Jeg har kontor i Oslo, men tar også i mot klienter i Molde og Århus etter avtale. Jeg tilbyr onlineterapi via Zoom, og har derfor klienter i hele Skandinavia. Under Covid-19 pandemien snakker jeg med flesteparten av mine klienter via Zoom. Les mer om onlineterapi her.

Med flere gjesteopptredener i forskjellige podcaster får jeg snakke om det jeg liker best, og jeg har blitt intervjuet flere ganger i forskjellige artikler og blogger, både i nettutgaver og papirutgaver. Det er alltid moro å uttale seg i media om det man b

renner for! Jeg har også vært med i debatt i Dagsnytt 18 på NRK. Du kan se en oversikt her.

På min Instagramkonto @tonesexolog deler jeg informative poster om sex, kropp, samliv, følelser og mye annet. Der er det mange som tar kontakt. På min Snapchatkonto @tonesexolog er det mange ungdommer som tar kontakt for å spørre om alt de ikke tør å spørre foreldre og lærere om. Jeg får stadig spørsmål om å gjeste flere forskjellige snapchat- og instagramkontoer, og jeg syns det er flott at så mange får større og bredere fokus på parforhold og seksuell helse. 

Jeg er medlem av og rådgiver i bransjeorganisasjonen ASRT (int. Association of Sexology and Relationship Therapy). At jeg er medlem her, sikrer deg/dere at jeg må følge strenge etiske retningslinjer, og at du/dere har en garanti for at jeg har en god og stødig utdannelse som terapeut bak meg. Sexolog og parterapeut er ikke en beskyttet tittel, så det lønner seg å velge terapeut med omhu.

Samarbeid

Sexologiskolen
ASRT
Fjeldstad Psykologsenter
Molde på skeiva
www.passionfruit.no

Kontakt meg

    Navn*

    E-mail*

    Tlf
    Emne

    Melding