Om meg

Jeg er utdannet og sertifisert Sexolog og Parterapeut fra Sexologiskolen Oslo. Jeg har lest sexologi og terapi i 20 år, men fikk endelig tatt offisiell utdannelse i 2019. I 2021 tok jeg spesialiseringene Didaktisk sexolog og Individuell- og gruppesupervisor, og i 2022 startet jeg på bachelor-programmet i Anvendt Psykologi hos Høyskolen Kristiania. Jeg tar spesialiseringene Vaginalterapeut og Bedriftssexolog i 2023. Jeg har lang erfaring med å jobbe med mennesker, og har fokus på det hele mennesket.

Som terapeut jobber jeg både med enkeltpersoner og par, og holder workshops og foredrag både i egen regi, og på festivaler som f.eks. Sexologifestivalen i Oslo, Århus, København og Stockholm, og på Nytfestivalen i Oslo. Jeg leies inn til å holde foredrag i bedrifter og foreninger. Jeg har lang fartstid i sexleketøysbransjen, så der har jeg en sterk kompetanse.

Som didaktisk sexolog blir jeg leid inn på skoler for å holde seksualundervisning i alle klassetrinn, og har stort fokus på at det er viktig å snakke med barn og ungdom om kropp, grenser og seksualitet. Jeg har holdt kurs for de ansatte i flere barnehager og helsestasjoner, samt helsesykepleiere, foreldre og lærere. Jeg er underviser/foreleser i flere fag ved Sexologiskolen i Oslo, og er godkjent egenterapeut og supervisor for skolens studenter. 

Fra juni 2022 tilbyr jeg kun onlineterapi via Zoom, og ikke lenger klientsamtaler på kontor. Dette er fordi 9 av 10 klienter ønsker onlinesamtaler, og da lønner det seg ikke å leie kontor i Oslo mtp utgifter til leie og lang reisevei. Fordi jeg tilbyr onlinesamtaler,  har jeg klienter fra hele Skandinavia, og har også hatt klienter fra USA og Australia. Les mer om onlineterapi her.

Med flere gjesteopptredener i forskjellige podcaster og radioprogrammer får jeg snakke om det jeg liker aller best, og er fagekspert for bl.a. KK, VG, VGTV, Nettavisen og Dagbladet. Jeg har også vært i TV2 , NRK,  NRK P3 og Se&Hør. Du kan se hele oversikten her.

På min Instagramkonto @tonesexolog deler jeg informative poster om sex, kropp, samliv, følelser, kjønn, legning m.m. Følg meg der for å få gode tips.

Jeg er styremedlem i foreningen NSPF (Norsk sexologi- og parterapiforening) og medlem av og rådgiver i bransjeforumet ASRT (int. Association of Sexology and Relationship Therapy). Dette sikrer deg/dere at jeg må følge strenge etiske retningslinjer, og at du/dere har en garanti for at jeg har gode og stødige utdannelser bak meg. Sexolog og parterapeut er ikke en beskyttet tittel i Norge, så det lønner seg å velge terapeut med omhu.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt! 

Velkommen til meg!

Samarbeid

Sexologiskolen
ASRT
Molde på skeiva
www.passionfruit.no

Kontakt meg

    Navn*

    E-mail*

    Tlf

    Emne

    Melding