Tjenester

Individuell terapi

Individuell terapi

Dette er din tid. Her skapes et trygt rom til å prate om det du måtte trenge. Sliter du i parforholdet, men partneren ønsker ikke parterapi? Er du i en ny fase i livet som du finner forvirrende eller vanskelig, som f.eks. nylig singel, alderdom, barna flytter hjemmefra osv?

I egenterapi er du eksperten i ditt liv, ikke terapeuten. Jeg som terapeut kan fungere som et speil, og sette lys på nye vinklinger, løsninger og tanker. Jeg er godkjent egenterapeut for Sexologiskolens studenter.

Parterapi

Alle parforhold har behov for parterapi flere ganger i løpet av forholdet. Det kommer stadig nye faser, uansett om det er snakk om forebygging eller store og små kriser som må løses. I parterapi fungerer terapeuten som oversetter, mekler, guide og rådgiver. Jeg tar ikke parti, og jeg lytter til alt som blir sagt.

Parforholdet består av mange lag, og i parterapi kan vi se på det i et metaperspektiv for å finne ut hva som skal til for å skape best mulig balanse og harmoni hos dere. Jeg hjelper både monogame, åpne og poly par.

Individuell terapi
Individuell terapi

Sexologisk rådgivning

Alle er født med en seksualitet, men få kjenner sitt fulle potensiale på dette området. Sexologisk rådgivning er til for å avdekke dette potensialet, og finne ut hvem du er. Her kan du også få svar på spørsmål du måtte ha, om du sliter med noe seksuelt, informasjon om ting du ikke helt forstår, eller andre ting.

Alle fortjener å ha et godt forhold til kropp, sex, seksualitet og underliv. Her er ingen ting tabu.

Coaching

Livet har mange faser, og det kan av og til være vanskelig å henge med i svingene. Coaching er en flott måte å bli kjent med seg selv, livssituasjonen og veien videre. I coaching jobber vi mer overflatisk, og i et annet tempo enn terapi. Fokuset er på veiledning, motivering og bevisste veivalg.

Nye livsfaser kan være skumle og forvirrende, men ikke la det stoppe deg i å bli kjent med ditt nye deg!

Individuell terapi
Individuell terapi

Fra kjærester til foreldre

Å gå fra kjærester til foreldre er en stor overgang, og det blir ofte ikke som man hadde tenkt. Jeg gir rådgivning til dere som venter barn, eller som akkurat har fått et nytt familiemedlem. Her snakker vi om hverandres roller, sex, kropp og seksualitet før og etter fødsel, forventninger og drømmer, konflikter som oppstår og mye mer.

La småbarnstiden bli harmonisk og trygg, og få en følelse av fellesskap og team work.

Undervisning

Alle er født med en seksualitet, men få lærer om den på en ordentlig måte. for mange barn lærer for det meste fra porno og internett. som utdannet didaktisk sexolog, holder jeg seksualundervisning i alle klassetrinn i barne- og ungdomsskolen, og VGS. Jeg holder også kurs/infomøter for helsesykepleiere, lærere og foreldre, og holder foredrag/kurs for barnehagepersonale og ansatte på helsestasjoner.

Kunnskap er makt, og en bred og innholdsrik seksualundervisning inneholder så mye mer enn prevensjon og pubertet. Ta kontakt for mer info.

Individuell terapi
Individuell terapi

Foredrag

Firmasamling, privat arrangement, festival eller andre events – foredrag er en god måte å spre kunnskap og viten på. Jeg holder foredrag innen mange forskjellige emner, og skreddersyr etter ditt/deres behov. Jeg holder også workshops og gruppesamtaler, så her er det mange muligheter. Som erfaren foredragsholder gir det meg stor glede å formidle forskjellige emner på denne måten.

Eksempler på foredrag jeg har holdt: «Sex og seksualitet med endometriose og adenomyose.» «Sex og seksualitet etter hysterektomi.» «Barns seksualitet fra 0-15 år.» «Dating i 2021 – tips og triks til mer suksess på datingmarkedet.» «Åpne og polyamorøse forhold.» «Kvinnens seksualitet.» «Mannens seksualitet.» «Hvordan snakke med barn om sex?» «Hvordan få et bedre sexliv i parforholdet.»

Ta kontakt for mer informasjon om foredrag.

Supervisjon

Jeg er utdannet individuell- og gruppesupervisor, og har derfor terapeuter og studenter til supervisjon. Individuell supervisjon består av 1-1, og kan være en case du er usikker på, et emne du føler deg utrygg på, om du trenger tips og råd, om du er usikker på din rolle som terapeut, eller om du trenger ekstra hjelp til studiene mtp studieklienter, fagstoff, oppstart av firma m.m.

Gruppesupervisjon foregår i en gruppe, der du både får supervisjon av meg som supervisor, og et team av andre terapeuter.

Individuell terapi
Individuell terapi

Par-Syn

Par-syn er en unik terapipakke som passer godt for par som ønsker å bli bedre kjent med hverandre på en god måte. Par-syn er perfekt for par i oppstartsfasen, eller for par som går inn i nye livsfaser. Det er en perfekt bryllupsgave, jubileumsgave eller barselgave.

Opplegget er på 5 x 90 min, der hver time har et helt spesielt emne:

1. time: Styrker og svakheter
2. time: Temperament og kommunikasjon
3. time: Intimitet og sexliv
4. time: Håp og drømmer
5. time: Par-identitet og livssyn.

Vaginal-terapi

Vaginal-terapi hjelper bl.a. mot:

 • Smerter, kramper og spenninger i vagina som typisk dukker opp under samleie, onani og orgasme.
 • Manglende orgasme som typisk kommer pga. manglende følsomhet og kontakt til vagina.
 • Manglende lyst.
 • Plutselige smerter under samleie etter fødsel
 • Smerter i underlivet
 • Smertefull menstruasjon
 • vulvodyni og vaginisme
Individuell terapi

Kontakt meg

  Navn*

  E-mail*

  Tlf

  Emne

  Melding