Tilbakemeldinger

«Jeg digger deg!! Jeg vil du skal komme på skolen vår, og har villet det i flere år. Seksualundervisningen på skolen var i det minste latterlig da jeg hadde det – håpløst gammeldags og pinlig på feil måte. Trøstesløs og trist. I dag har barn, selv små barn, sett ALT FOR MYE. Hørt alt, sett alt. Alle går med datamaskin i lomma, ingenting sensureres og sex er noe av det barn er mest nysgjerrig på – i alle aldre. Som du nå beviser. Jeg heier på deg – takk for at du finnes!»

– Anneli Mjøen, Traumeterapeut, forfatter og yogainstruktør

«Tone er den dyktigste sexologen jeg kjenner når det kommer til viten, info, statistikker og forskning på det sexologiske feltet. Hun sitter inne med enormt mange kunnskaper, og er i mine øyne en sexologisk ekspert! Ting hun kjemper for og arbeider med, som f.eks. seksualundervisningen i skolen, kvinnens seksualitet og LGBT+/LHBT+ samfunnet, er beundringsverdig. Hun møter alle problematikker og spørsmål profesjonelt, og jeg kan anbefale alle skoler, fra grunnskole til universitet, å booke Tone som underviser/foredragsholder. Kort oppsummert: Tone er en seriøs, profesjonell, kunnskapsrik, inspirerende, sterk og fantastisk dyktig sexolog.»

Susanne Eidem, Sexolog og Parterapeut

«Jeg var så heldig å se foredraget til Tone under Kulturnatt på Sexologiskolen. hennes tema var seksualundervisning i skolen og dette ble formidlet på en svært profesjonell og kunnskapsrik måte. Tone har en egen evne til å gi god informasjon til sitt publikum og er veldig trygg i sitt arbeid med hvilke tema som er viktige og hvorfor. Skoler som vurderer oppgradering av egne undervisningsopplegg bør vurdere Tone i sitt arbeid enten med barna eller ungdommene, eller som veileder og mentor for personalet. Dette er en kvinne som engasjerer seg for tematikken og vet hva hun snakker om.»

Margrethe Salvesen Klippenberg, Sexolog, foredragsholder, underviser

«Jeg har vært så heldig å studere sammen med Tone. I tillegg til at vi studerer sammen, har hun også fungert som en mentor for meg. Hennes evne til å ta ansvar og veilede er stor. Hun har en drivkraft, pågangsvilje og et tempo som er imponerende og kan arbeide med mange prosjekter på en gang. Som terapeut er hun dyktig. Hun kan jobbe med alle type utfordringer og jobber i takt med klientene. Som foredragsholder klarer hun få med seg publikum med sine gode formidlingsevner. Jeg opplever henne som tydelig, troverdig, lyttende, lojal og ikke minst støttende. Jeg kan se for meg at hun kan være en dyktig leder og kan anbefale henne på det sterkeste.»

Camilla J. J. Sørensen, Parterapeut

«Fredag 14.februar 2020 var vi ved Østensjø Skole i Oslo så heldige å få besøk av sexolog og parterapeut Tone Roaldsøy Haldorsen. Hun hadde undervisning i 3 klasser på 5.trinn. Undervisningen ble lagt på grunnlag av innsendte spørsmål fra elevene selv og i samsvar med hennes eget opplegg tilpasset 5.klassingene. Innholdet i undervisningen bestod av forelskelse, sex, befruktningslære, fødsel og ulike former av kjærlighetsforhold. Hun svarte på spørsmål på strak arm og tilpasset undervisningsopplegget deretter. Vi synes hun var veldig dyktig og kunnskapsrik. Det var svært lett for elevene å snakke med henne og tiden gikk raskt i alle tre klassene.

Vi anbefaler varmt Tone videre til andre skoler, og vet hun har undervisningsopplegg tilpasset alle aldre. Vi synes det var veldig lærerikt og hyggelig å ha henne på besøk her på Østensjø skole.»

Harriet Gundahl, 5A
Mette Marie Kjelstrup Sætre, 5B
Marthe Agathe Gunnerød, 5C

«Tusen takk for en ganske så tøff time. Jeg føler virkelig at du ser oss begge to fra hvert vårt ståsted. Jeg har stor tro på at du kan hjelpe oss å kommunisere bedre så vi etterhvert begge kan føle oss sett og frie. Du er en fantastisk terapeut, og du virker så trygg!»

– Kvinne (54), etter parterapi med sin mann

«For en viktig jobb du gjør. Seksualundervisningen i skolen var helt latterlig når jeg gikk, og det har vel ikke endret seg veldig mye. Med alt som florerer på nettet er det viktig at barn og ungdom får riktig og god læring. Heier på deg!»

– Monica Klokseth, gestaltcoach og gestaltterapistudent

«Jeg booket time hos Tone fordi jeg opplevde smerter under sex, selv om det var rart å skulle gå til en sexolog. Gynekologen fant ikke noe galt, og sa jeg bare var sånn. Etter noen samtaler med Tone fikk jeg noen øvelser jeg kunne gjøre hjemme, i tillegg til å finne ut hvorfor smertene oppstod. Nå kan jeg fint ha sex uten at det gjør vondt, og det var ikke så skummelt å gå til sexolog som jeg hadde trodd. Tone føles trygg å prate med, og hun ble aldri sjokkert uansett hva som dukket opp under samtalene.»

Silje (28)

«Jeg har slitt med å komme for tidlig i mange år, og aldri funnet ut hvorfor. Jeg fant Tone via Instagram, og leste hva hun hadde skrevet på ett av bildene der om lignende problem som mitt. Jeg hadde aldri trodd at å snakke med noen kunne løse problemet, men det gjorde det! Jeg visste ikke at tidligere opplevelser kunne påvirke ting som ereksjon og orgasme, men der lærte jeg noe nytt. Hun er behagelig å prate med, og det er lett å åpne opp om ting som vanligvis er flaut å prate om. Absolutt verdt det! »

Erik (45)

«En ting skal du ha Tone, du er en person det er utrolig lett å snakke med. Og ting er rett og slett ikke flaut å snakke om. Du driver med det du brenner for og folk trenger det. »

– Melding fra mann på Instagram

«Du gjør ellers en uvurderlig og viktig jobb ved at du snakker med barn om kropp, seksualitet og grenser. Myter og vrangforestillinger må «avlives». Så tidlig som mulig slik at de, når de blir voksne og/eller klar for den seksuelle verden, kan bli gode seksuelle «vesener». Ikke undertrykke, ikke forgripe seg, kjenne egen kropp, vite hvor grenser går, osv.»

– Melding fra mann på Instagram

«Takk for all den infoen du kommer med. Takk for at du normaliserer kropp og sex på den måten du gjør. du ANER ikke hvor viktig det er, eller det er kanskje det du gjør. »

– Melding fra kvinne på Instagram

«Veldig viktige ting du tar opp! Fascinerende at du har så mye visdom til tross for at du er så ung!»

– Elisabeth Tanev, kursholder foreldreveiledning

«Jeg liker virkelig måten du tar opp temaet sex i ulike settinger. Live om utroskap var fantastisk!! Jeg tar til meg fagkunnskapen din, vinklingene dine – takk!!»

– Tone Eide, familieterapeut

«Er så glad for samtalen jeg hadde med Tone! Fikk så utrolig mye ut av det – både stoff til bloggen, men også god veiledning som privatperson.»

– Ida Salberg, blogger, www.psyktmedsalberg.com

«Håper mange klasser/skoler investerer i tid fra deg. Viktig for ungdommer, og viktig for færre hos psykolog pga problemer seksuelt i fremtiden. Heier på deg! Mye bedre at en som kan temaet gjør denne jobben, enn en lærer som ikke klarer å formidle annet enn blomsten og bien.»

– Melding fra kvinne på Instagram

Kontakt meg

    Navn*

    E-mail*

    Tlf

    Emne

    Melding