Onlineterapi

Hva er onlineterapi?

Onlineterapi er det aller tryggeste man kan gjøre, særlig med tanke på dagens Covid-19 situasjon. Det foregår på samme måte som ved oppmøte i et terapirom, bare at det er over skjerm. Vi snakker via plattformen Zoom som er kryptert og GDPR-sikret, og ingen samtaler blir tatt opp uten skriftlig samtykke. Du/dere slipper å forlate hjemmet, ha terapi når dere er på ferie, i lunsjpausen o.l. Akkurat når og hvor du/dere har behov.

Du/dere trenger ikke installere noe, og partnere i parterapi kan enten sitte sammen på samme enhet, eller på forskjellige enheter. Dette skaper en enorm frihet, da du/dere kan bo hvor som helst i verden, og trenger heller ikke bo sammen for å gå i parterapi. Du/dere får en link før samtalen dere trykker på, så snakker vi over skjerm.

Mange bekymrer seg om man kan skape et trygt og åpent rom over skjerm. Det kan man absolutt! Jeg har hjulpet mange enkeltpersoner og par via Zoom, der det skapes trygghet, tillit og åpenhet på lik linje som ansikt til ansikt i et terapirom. Jeg har kun fått gode tilbakemeldinger på onlineterapi, og ser frem til å kunne hjelpe deg/dere på samme måte.

Velkommen!

Kontakt meg

    Navn*

    E-mail*

    Tlf
    Emne

    Melding