Onlineterapi

Hva er onlineterapi?

Fra juni 2022 går jeg rent online som terapeut. Kontoret i Oslo er sagt opp, siden kun 1 av 10 klienter ønsker å møtes på kontor. Ny forskning viser at det ikke er noen forskjell på samtaleterapis behandlingskvalitet online vs fysisk oppmøte, og jeg har stor suksess med mine klienter med onlineterapi.

Forsikringer du/dere som klient/klienter har fra min side:

– Jeg bruker Zoom, som er GDPR-sikret, kryptert og godkjent bruksmessig for samtaleterapeuter, psykologer m.m.
– Jeg er alltid alene i rommet når jeg snakker med klienter.
– Ingen video, lyd eller bilde kan tas opp uten godkjenning fra deg. Du får en beskjed på din skjerm om jeg trykker på opptak, noe jeg ikke gjør uten skriftlig godkjennelse. Eneste grunn til å spørre om å ta opp samtalen, er for eventuelt supervisjon.
– Taushetsplikten min gjelder på samme måte online som ved fysiske samtaler.

Onlineterapi er det aller tryggeste man kan gjøre, særlig med tanke på tidenes pandemi-trusler. Det foregår på samme måte som ved oppmøte i et terapirom, bare at det er over skjerm. Vi snakker via plattformen Zoom som er kryptert og GDPR-sikret, og ingen samtaler blir tatt opp uten skriftlig samtykke. Du/dere slipper å forlate hjemmet, ha terapi når dere er på ferie, i lunsjpausen o.l. Akkurat når og hvor du/dere har behov.

Du/dere trenger ikke installere noe, og partnere i parterapi kan enten sitte sammen på samme enhet, eller på forskjellige enheter. Dette skaper en enorm frihet, da du/dere kan bo hvor som helst i verden, og trenger heller ikke bo sammen for å gå i parterapi. Du/dere får en link før samtalen som dere trykker på, så snakker vi over skjerm.

Mange bekymrer seg om man kan skape et trygt og åpent rom over skjerm. Det kan man absolutt! Jeg har hjulpet mange enkeltpersoner og par via Zoom, der det skapes trygghet, tillit og åpenhet på lik linje som ansikt til ansikt i et terapirom. Jeg har kun fått gode tilbakemeldinger på onlineterapi, og ser frem til å kunne hjelpe deg/dere på samme måte.

Velkommen!

Kontakt meg

    Navn*

    E-mail*

    Tlf

    Emne

    Melding