Samtaleterapi

I samtaleterapi jobber du med deg selv, og uansett om du er singel eller i parforhold, så er dette DIN tid til å prate om DINE problemstillinger. Det trenger ikke være seksuelle problemstillinger eller parproblemer i livet ditt for å starte med samtaleterapi. Om du er singel og usikker på hvordan du skal møte noen eller hvordan du skal date, får du gode råd hos meg. Jeg kan hjelpe deg med samtaleteknikker, online datingprofil eller å lære deg selv å kjenne på en ny måte.

Her skapes et trygt rom der du kan prate om gamle eller nye traumer, bagasje fra fortiden som hindrer deg i å leve ut ditt fulle potensiale, om du trenger en ny retning i livet eller om du vil lære noe nytt om deg selv. Selvutvikling står aldri stille om du ikke selv tillater det, og jeg vil gjerne være med å hjelpe deg så du kan leve ditt liv og din seksualitet til det fulle. Samtaleterapi handler om å bearbeide ting som ligger i veien for seg. Om det er manglende lyst, seksuelle problemstillinger, gamle/nye traumer, dårlige opplevelser, angst, usikkerhet eller andre ting, så er dette stedet å komme for å bearbeide dette.

Samtaleterapi er også for deg som ønsker å finne ut mer om din legning, er usikker på din legning, trenger hjelp til selvaksept, har bekymringer rundt legning/kjønn eller andre spørsmål/tanker innen LHBTQ. Her er det trygt å prate om alt hjertet og hodet ditt måtte inneholde, og her er det fritt frem for alle uansett legning, kjønn, religion, kultur, tro eller annet. Her hos meg er alle fri til å være den de er, og lære seg selv å kjenne på en ny og/eller bedre måte.

Kontakt meg

    Navn*

    E-mail*

    Tlf
    Emne

    Melding