Individuell terapi

Individuell terapi kan også kalles egenterapi. Du jobber du med deg selv, og uansett om du er singel eller i parforhold, så er dette DIN tid til å prate om DINE problemstillinger. Eksempler på hva jeg kan hjelpe med, finner du her.

Her skapes et trygt rom der du kan prate om det du måtte ha behov for. Selvutvikling står aldri stille om du ikke selv tillater det, og jeg vil gjerne være med å hjelpe deg så du kan leve ditt liv og din seksualitet til det fulle.

Samtaleterapi handler om å bearbeide ting som ligger i veien for deg. Om det er manglende lyst, seksuelle problemstillinger, gamle/nye traumer, dårlige opplevelser, angst, usikkerhet eller andre ting, så er dette stedet å komme for å bearbeide dette. Det kan være skummelt å åpne opp om intime problemer til en fremmed, men alt som får leve i skyggen får lov til å vokse.

Samtaleterapi er også for deg som ønsker å finne ut mer om legning/kjønn, er usikker på legning/kjønn, trenger hjelp til selvaksept, har bekymringer rundt legning/kjønn eller andre spørsmål/tanker innen LHBTQ. Her er det trygt å prate om alt hjertet og hodet ditt måtte inneholde, og her er det fritt frem for alle uansett legning, kjønn, religion, kultur, tro, fetisjer, eller annet. Her hos meg er alle fri til å være den de er.

Kontakt meg

    Navn*

    E-mail*

    Tlf

    Emne

    Melding