Så har jeg kommet med hjem fra nok en studiehelg i Aarhus, og det slo meg plutselig: dette var en av de siste modulene før eksamen! Nå er det kun fremførelse av hovedoppgaven og eksamen som står igjen i sexologien, og noen få moduler og eksamen som står igjen i parterapien. Det blir superdeilig å ikke tenke på studier på en stund (jeg kommer til å ta flere utdannelser på sikt), men det blir også veldig trist å ikke ha disse menneskene regelmessig i livet mitt lenger. Jeg har blitt veldig glad i både de norske og danske studentene, og har fått venner for livet i flere av dem. <3 Det blir veldig deilig å lese bøker som ikke nødvendigvis er pensum, men som jeg velger selv. Det blir også deilig å ikke ha eksamenstress hengende over meg mer.

Mange spør meg om hva planen videre er, og det er ganske mye som skjer!

Jeg har eget firma som sexolog og parterapeut, og tar imot klienter i alle variasjoner som privatpraktiserende. Prisene som nå ligger på studiepriser, vil stige etter eksamen, så om du vil teste hvordan det er å gå til sexolog/parterapeut uten å måtte betale for mye har du muligheten frem til april. 🙂 Jeg har klienter som kommer til kontoret mitt, men de aller fleste klientene mine snakker med meg over Skype. Jeg har nå klienter i hele Norge, og noen i utlandet. På sikt vil samarbeid med flere terapeuter være ønskelig, for å skape et godt tilbud for klienter i Oslo og omegn.

Jeg har som sexolog veldig fokus på seksualundervisning i skolen, så skoler kan leie meg inn når de måtte ønske, uansett klassetrinn. Undervisningen tilrettelegges hvert klassetrinn, og gir lærere og helsesykepleiere som ikke ønsker å holde dette selv en mulighet til å slippe. Jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger på undervisningsoppleggene mine, og ser frem til mange spennende oppdrag fremover!

Jeg har også spennende samarbeid med andre på planleggingsstadiet, i tillegg til etablerte samarbeid som Skilsmissefruene.no og Sexologiskolen.dk. Sexologiskolen har eksplodert i Norge, og de nye holdene som starter opp nå til våren har kun noen få ledige plasser igjen. Her er jeg godkjent egenterapeut til de nye elevene, og er den eneste av 2 stykker som er godkjent til både sexologene og parterapeutene. Jeg er også leid inn som underviser, så dette blir et spennende samarbeid jeg ser veldig frem til!

I tillegg til å få firmaer og samarbeid her og der opp å stå, er jeg nå midt i et brudd, der det blir spennende tider fremover. Leilighet skal finnes og flyttes inn i, ting skal fordeles og pakkes ned, barna skal finne ro i en helt ny situasjon, vi som ekspartnere skal finne frem til nye rutiner og nye måter å samarbeide på, og jeg må finne ut hvordan i granskauen jeg skal fikse diverse med bilen etterhvert som det dukker opp noe… Jeg kommer til å reise en del de ukene jeg ikke har barn, så det blir veldig spennende å finne en ny hverdag med nye rutiner, nye vaner, nye bekjentskaper og alt annet som dukker opp.

Så 2020 ser ekstremt lyst og lovende ut, i tillegg til skremmende og usikkert. Om jeg kan leve av å være terapeut og underviser får tiden vise, og jeg ønsker alle nye klienter velkommen. De fleste tenker nok at terapi ikke er veien å gå, men å se smilene til de jeg hjelper viser at det er det riktige valget likevel. Jo mer åpen man blir om kropp og sex, jo bedre får man det med seg selv. Jeg kan i alle fall si på egne vegne at terapi hos sexolog i løpet av studiene har vært svært lærerikt, og jeg har lært meg selv å kjenne på måter jeg ikke visste var mulig. Det har også gjort meg til en veldig ydmyk og lærevillig terapeut, for mange av problemene som kommer til en sexolog og parterapeut er lik, men løsningene er like forskjellige som personene som kommer med dem. Og det er så spennende!!!

Ønsker du å bli min klient? Send en mail til tone.haldorsen@gmail.com med noen linjer om hva du ønsker å snakke om, så finner vi en tid som passer, enten på kontoret eller via Skype. La 2020 bli DITT år du også! 😀

 

IMG_20190309_105941_102