Om to helger begynner studiene, og dette har jeg ventet på hele livet! Bokstavelig talt. Fun fact; mine Barbie-dukker shoppet ikke eller hadde teselskaper. De hadde sex. Trekanter, one on one, var naturister. You name it. Min første vibrator og bok om sex kjøpte jeg da jeg var 15, og det ble mange etter det! Interessen har vært der så lenge jeg kan huske. Jeg har store planer som sexolog og parterapeut, og jeg gleder meg til å sette i gang. 01.02.19 smeller det, og jeg ser frem til å møte mine medstudenter. Det blir spennende å se hvor krevende det blir og om helsa holder, men det er bare å pushe gjennom å prøve mitt beste.

Det er mange tanker som går gjennom hodet når man er på min alder og skal prøve noe helt nytt. Selv om sex og samliv har vært en interesse helt siden jeg barn, blir det noe annet å studere det enn å bare lese bøker hjemme. Det blir noe helt annet å jobbe med det enn å bare være terapeut til venner og kjente. Jeg er veldig nysgjerrig på pensumet, og jeg tror nok lånekort på biblioteket er på sin plass fra nå av. Det blir et tøft år økonomisk, så spare der man spare kan. Det jeg gleder meg mest til er å starte på jobben. Hjelpe mennesker i alle aldre, hjelpe mennesker på områder i livet de ikke tør å dele med andre. Være til nytte. Bidra positivt i samfunnet, samtidig som jeg gjør noe jeg elsker. Jeg kan ikke vente! Og jeg gleder meg til å dele dette året med deg. Å fortelle om veien til drømmen. Dele denne fantastiske opplevelsen med deg.

Har du lyst å studere sammen med meg? Du kan laste ned søknadsskjema nederst på denne siden eller sende en email til info@sexologiskolen.dk. Og om du skriver inn kodeord TONE1000 som referanse, får du kr. 1000,- i rabatt på utdannelsene. 🙂
/Følg meg på facebook 🙂