Vil dere styrke tilliten? Dele drømmer? Utvikle kjærligheten? Da er «PAR-SYN” perfekt for dere!

Norges 3 første parterapeuter fra Sexologiskolen i Oslo og København, Camilla J. Sørensen, Susanne Eidem og Tone R. Haldorsen, tilbyr nå  “PAR-SYN” i Norge. Dette lanseres for første gang 01.05.2020. “Par-Syn” er en gavepakke som passer til par som har litt rusk i forholdet som bør fjernes, eller de som bare vil utvikle parforholdet. Hva med å bli bedre kjent med hverandre? Pakkeløsningen består av 5 konsultasjoner på 90 minutter, hvor vi dykker ned i forskjellige emner. 

Dag 1: Styrker og svakheter
Dag 2: Temperament og kommunikasjon
Dag 3: Intimitet og sexliv
Dag 4: Håp og drømmer
Dag 5: Par-identitet og livssyn.

“Par-Syn” er en unik mulighet for par som ønsker å lære mer om hverandre, og ta forholdet et steg videre. Fordelen med å bestille «Par-Syn» er at du får den siste konsultasjonen gratis, pluss noen hundre kroner mer, og sparer over 1755 kroner. Du betaler altså kun for 4 av 5 timer, og forplikter deg til et opplegg med et planlagt program. 

“Par-Syn” kan også gis som gave til babyshowers, i bryllupsgave, til jubileer eller nybakte foreldre.

Den gamle ideen har lenge vært å oppsøke en parterapeut når forholdet er i krise. Den moderne ideen er å forebygge at kriser oppstår, eller gjøre paret rustet til å møte krisen. 

Book “Par-Syn” i dag!

PS: Hvis du synes parterapi er dyrt, burde du regne på kostnadene av en eventuell skilsmisse…