Er det flere enn meg som sliter med lange og kalde vintre? Noen ganger føler jeg meg fanget i et evigvarende helvete, for å si det rett ut. Det er kaldt, mørkt, vått og nevnte jeg kaldt? Mye klær er ikke helt min greie, og på vinteren med 6 lag klær kan jo det mest ihuga vintermenneske få litt fnatt. Ikke går jeg på ski, så det er jo ikke så mye uteaktiviteter for en vinterhatende liten knott som meg. Så når solen på nytt sender sine varmende stråler over ansiktet mitt, da kjenner jeg at optimismen stiger 50 hakk, og livet blir nok en gang verdt å leve.

Blomstene titter så smått opp fra vinterkald jord, bekkene av smeltesnø sildrer langs jordene og i grøftekanten, vinterens herjinger på huset begynner å vise seg. Det er jo bare helt fantastisk! Og med studiene og karrieren jeg nå har valgt ser fremtiden lysere ut enn på mange år. For hvem liker vel ikke å få gjøre det de virkelig elsker!? Dansen har også blitt en del av livet mitt igjen, og selv om det ikke er mye jeg greier fysisk av diverse grunner, så er det deilig å få gjøre det lille jeg kan. Nå som snøen smelter mer og mer så blir jeg også motivert til å gå små turer i skogen igjen, og langs Glomma. Vakre Glomma. Med sine sterke strømvirvler, glinsende vann og rike dyreliv. Jeg har også store planer for hagen i år, så dette blir spennende!

Så vårfølelsen er og blir elsk. Nå må bare siste rest av snøen forsvinne så bli det bra. Favoritthalvdelen av året har startet! <3