Før jeg skrev blogginnlegget «Leaving Neverland er en gave» skrev jeg en konikk til Nettavisen. Den er nå publisert, og det er et stolt øyeblikk for meg som sexologistudent. Det er samme tema som i blogginnlegget, men med litt annen tekst. Det er et viktig tema, og jeg brenner veldig for å skape en trygghet og selvtillit hos barn som gjør at de kan beskytte seg selv på en god måte. Så les kronikken, og tenk litt på hva som stå der. Vi nordmenn kaster oss fort over de som tenker litt friere på kropp og grenser hos barn, og det er en holdning som må bort. Kropp er ikke noe å være redd for å snakke med barn om, det kan faktisk være veldig gøy. 🙂 Så gi barna de redskapene de trenger!

Bildet under er hentet fra Nettavisen

Tone Roaldsøy Haldorsen

Hva om vi stopper opp og ikke ser på «Leaving Neverland» som et angrep på Michael Jackson