Overskriften gir kanskje et hint om hva dette handler om? Ikke? Then stay tuned…

Kvinner liker sex. De fleste kvinner elsker sex, faktisk! Og det at menn er mer seksuelt aktiv enn kvinnen er på mange måter feil. Ja, menn har i mange tilfeller oftere behov for sex enn kvinner, men det betyr ikke at kvinner ikke er seksuelle vesener som også ønsker sex. Kvinner kan ha flere sexpartnere, og tar gjerne også med seg en mann hjem fra byen om de ønsker. Problemet i dagens samfunn er at dette «ikke er lov» for kvinner. Vi skal ikke ha seksuell utstråling, og vi skal i alle fall ikke «ligge rundt».

Det å ligge rundt er en normal ting for menn. Ja, jeg er klar over at det finnes menn som ikke liker/gjør dette, men i ærlighetens navn, mange gjør det. Og det er helt greit for samfunnet! Jo flere hakk i sengestolpen, jo større helt er han. Men om kvinner gjør det samme, da stritter samfunnet i mot. Hore, slut, billig, kåting. Er dette ord dere har hørt om kvinner som har sex som de vil? Jeg også. Mange ganger. Også om meg selv. Og ærlig talt er det andre kvinner som kommer med disse slengkommentarene. Om det er sjalusi eller noe annet som ligger bak vites ikke, men kvinner er svært giftige mot hverandre, særlig når det kommer til kropp og sex. Og det er forferdelig tragisk at menns seksualitet skal hylles, mens kvinnes seksualitet skal hun skamme seg over. Dekke den til. Gifte seg som jomfru og kun ha sex med mannen sin resten av livet.

beautiful-bed-bedroom-1450155

Men nå er det ikke sånn ting fungerer i virkelighetens verden. Kvinner må ta tilbake sin seksuelle makt! Vi er seksuelle vesener som har rett til å ha så mye sex vi bare vil. Om En kvinne har mange partnere burde hun hylles! Seksualiteten vår er en stor del av vår identitet, og det å skulle dekke over eller skjule denne delen av oss kan være ødeleggende. Det å leve livet som man selv ønsker er en befriende følelse, og burde være en menneskerett samfunnet aksepterte og støttet.

Så hva kan gjøres? For det første må sex bli mye mindre tabu, og samfunnet må slutte å sette fokus på skam. Skambelagte ord burde fjernes, og man burde heller se beundrende på kvinner og menn som lever sine liv som de selv ønsker. For det andre må kvinner støtte hverandre, og ikke forgifte hverandre med stygge ord og holdninger. Om en kvinne har mer sex enn en annen kvinne betyr ikke dette at hun er billig eller hore. Det betyr at hun har så mye sex hun ønsker, og tør å gå etter de mennene eller kvinnene hun tenner på. Sex er en av de mest naturlige ting i verden. Alle har det, så hvorfor ikke hylle det? Få bort skammen og fordommene, så kan vi endelig komme oss bort fra nitten pil og bue, og nyte fremtidens muligheter i 2019. For en deilig tanke! 🙂

/Følg Sexologistudenten på facebook og Instagram! <3