Penisstørrelse er til glede og frustrasjon. Menn tror kvinner vil ha størst mulig, og mange tror de har for liten penis. Man hører gjerne; Størrelsen teller ikke! Men det er helt feil. Størrelsen teller! Hver gang. 🙂

Men kanskje ikke som mange tror. Når man hører at størrelsen teller, tenker man gjerne at det gjelder størst mulig. En stor og tykk penis som kan trenge hardt og dypt inn i kvinnen. Sannheten er en helt annen. For det er ikke bare mannens størrelse som teller, kvinnens vagina må også regnes med. For som hos menn er vi kvinner svært individuelle. Noen har en lang og dyp vagina, mens noen er trange og korte. Og alle kombinasjoner i mellom. Noen elsker en stor og tykk penis, noen en tynn og liten, noen kort og tykk, noen med krum tupp, noen liker et stort hode, mens andre liker et lite hode. Og ikke alle kan passe til alle! Det å finne noen man passer perfekt med krever prøving og feiling.

close-up-colors-female-1616001

En gjennomsnittlig penis i Norge er 12-15 cm lang erigert, men alt mellom 9-21 cm er normalt. Er man mindre eller større enn dette er det ikke noe galt i det, man ligger da bare under eller over den «normale» skalaen. Vaginaen varierer også, så det er opp til hver enkelt kvinne hva hun foretrekker. Du kan ha den perfekte penis for én partner, mens du blir helt feil for en annen. På samme måte kan en kvinne føles trang for én partner, og løsere for en annen. Ved veldig feil match kan man jo faktisk påføres skader, som hvis kvinnen er veldig trang og mannen veldig stor kan det oppstå revner og rifter. Det har hendt at mannens streng har røket av pga dette. Så størrelsen teller! Hver gang.

Om man har funnet sin store kjærlighet, men livmorhalsmunnen ligger for langt opp eller ned for den perfekte match, da kan denne faktisk flytte seg litt opp eller ned for å tilpasse seg mannen. Er ikke det flott? At kroppen kan ordne opp selv? Og det er i mange tilfeller ikke størrelsen det kommer an på, men hvordan man bruker den. Om mannen er flink med tunge og fingre, tar seg god tid til å varme opp kvinnen, da kommer penisstørrelsen i glemmeboken for de fleste kvinner. Mange menn kan bli tent og få orgasme på noen få minutter, mens kvinnen er som en sydende ovn som trenger tid. Undersøkelser viser at kun 20% kvinner får orgasme ved kun vaginal penetrering. Dette kommer av at klitorishodet ligger på utsiden og G-punktet er i fordypningen rett innenfor skjedeinngangen. Det er disse to punktene som gir de fleste kvinner orgasme, og begge disse er vanskelig å stimulere med kun inn og ut. Da må man være kreativ med tunge og fingre, sexstillinger og annen berøring. De fleste kvinner er dessuten avhengig av en personlig connection med den hun har sex med, og å føle seg trygg. Dette skapes ikke med penisen, men med øyekontakt, berøring og god behandling.

Så konklusjonen er; Størrelse teller alltid, og størrelsepreferanse varierer veldig fra person til person. Men skal du få en kvinne til å komme, er det ganske mange andre ting som må på plass før penisstørrelsen. 😉