Vi kvinner er så heldig å være utstyrt med klitoris, som kun er ment for ren nytelse. Den har faktisk ingen annen funksjon. Tenk så heldige vi er! 🙂 Dessverre kommer klitoris ofte i skyggen når det kommer til sex, og mange menn tenker nok ikke på at klitoris finnes, og at de fleste kvinner trenger at denne lille perlen trenger stimuli for å komme. Det finnes mange måter å stimulere klitoris på, men i dag skal jeg fortelle om vibratoren.

En vibrator er et sexleketøy som vibrerer. De kommer i mange former, størrelser, materialer og variasjoner, og det er ikke bestandig lett å vite hva man skal velge. Både vibrerende dildoer, butterflys, egg, penisringer, duovibratorer, lufttrykkvibratorer, klitorisvibratorer og massasjeapparat vil gjøre susen, men det er veldig individuelt hva man liker. Derfor skal jeg gå gjennom de vanligste, så blir det lettere å holde oversikt.

bed-bedroom-black-and-white-1405846

Rabbit: Vi som vokste opp med Sex and the City kjenner godt til denne. Charlotte låste seg inne i dagevis med denne nye kompisen, og jeg skjønner henne jo godt. Her har du alt i én: roterende dildo for vaginal nytelse, med en liten kanin lengre ned som stimulerer klitoris samtidig. Hva skal man med menn? :p

Klitorisvibrator: Også bare kalt vibrator. De er små og kraftige, og kommer i et utall variasjoner. De er ment for å kun stimulere klitoris, og er ikke ment for å putte hverken vaginalt eller analt. Siden de er små og lette å bruke med bare to fingre eller at de ligger godt i hånden, er disse fine å bruke under samleie så vel som alene. Enten av partner eller deg selv. Anbefaler alle kvinner å ha en sånn i skuffen eller håndvesken. 😉

Womanizer: Disse var først ute med å lage en «vibrator» med lufttrykk. Grunnen til hermetegnene her er at den ikke er en vibrator siden den bruker lufttrykk, men den går allikevel under klitorisstimuli. Her legger man munnstykket rundt klitoris, og så lager lufttrykket en sugende følelse på klitoris. Mange foretrekker dette foran vibrering. Siden man heller ikke har direkte stimuli på klitoris som med vibrator, vil man kunne få orgasme flere ganger etter hverandre uten å bli for følsom. Den finnes nå også med G-punktsstimuli i tillegg, for de som ønsker dette.

G-punkt-vibrator: Navnet sier seg selv, denne er beregnet på G-punktet. For dere som ikke vet hvor dette er, så befinner det seg noen cm inn i vagina, i fordypningen mot magen, som du finner ved å krumme fingrene. Det kan være litt vanskelig/kronglete å stimulere dette selv med fingrene, så om partner ikke er tilgjengelig er det leketøy som er tingen. Og det er her denne vibratoren kommer inn i bildet. Disse er krummet i toppen, så når man fører den inn i vagina så vil den treffe G-punktet lett. Det er en fin måte å bli kjent med dette punktet i kroppen. Og for dere som vil sprute, er dette den beste måten å gjøre det på. 🙂

Dildo: De vanligste dildoene  er naturtro og uten vibrering, men det finnes mange som vibrerer også. De kommer i alle farger og former, og er enkelt og greit en dildo som vibrerer.

Butterfly/egg: Butterfly er ment til å kunne ligge i undertøy o.l. så den vibrerer når og hvor man ønsker. Den er flat og formet som en sommerfugl i mange tilfeller, så den ligger behagelig over klitoris. Noen ligger løst i undertøyet, mens andre kan man feste med en sele rundt hoftene. Egg er eggformet og varierer fra ganske små til ganske store. De kommer både med leding og trådløs, og brukes gjerne av par/lekekamerater som vil ha det moro offentlig.

Duovibrator: We-vibe kom for ti år siden ut med en vibrator som var liten og nett. Den er ment til å ligge over klitoris samtidig som andre halvdel treffer G-punktet, og den er flat så mannen kan penetrere i tillegg. Den har blitt kraftig forbedret de siste årene, og er en flott måte å bruke leketøy enten alene eller med partner. Kan som butterfly og egg brukes under klær, så man kan leke ute uten problemer.

Penisring med vibrator: Noen penisringer kommer med vibrering, noe som er veldig praktisk for både mannen og kvinnen. Når han støter inn vil vibreringen treffe klitoris, som gir kvinnen større sjanse til å få orgasme under penetreringen, uten å måtte bruke fingrene selv. Vibreringen vil også gi nytelse til ham. En fin parleke som begge har glede av. 🙂

Mange er redd for å prøve vibrator, for myten sier at man blir mindre følsom på klitoris av det. All over-stimuli vil gjøre klitoris mindre følsom, men ikke for godt. Om man tar noen uker pause, vil følelsen komme tilbake for fullt. Dette gjelder både for fingre og vibrator. Det er også snakket om at fingre gir den beste følelsen. Ja, fingre er viktig å bruke. Både for å bli kjent med eget underliv, hva som føles godt, og hva man skal forklare til partner, men når man er godt inne i disse teknikkene er vibrator en flott måte å variere på. Ja takk, begge deler. 🙂

Jeg samarbeider med Passionfruit, der jeg blir booket inn til utdrikningslag, julebord, herrekvelder og jentekvelder osv for å fortelle om diverse leketøy og andre produkter innen sex og nytelse. Så om du er interessert i dette, kan du booke meg via Passionfruit.no eller sende meg en melding. Du kan også lese mer detaljert om hvert enkelt leketøy inne på hjemmesidene deres. Jeg må legge til at dette innlegget ikke er ment som reklame, kun opplysning. 🙂

/Har du spørsmål om leketøy? Send meg en melding via kontakt meg-fanen