Jeg søker etter prøveklienter under studiene, og jeg har fått flere spørsmål om hva en prøveklient er, og hvordan man blir det. Så her kommer en liten forklaring!

En prøveklient er en helt vanlig klient som booker en helt vanlig time til sexolog eller parterapeut. Forskjellen er at denne sexologen/parterapeuten (jeg) er under utdanning, så prisen er veldig mye lavere enn når man er ferdig utdannet, og om casene er vanskelige kan det være behov for at jeg får tips og råd fra en av mine rådgivere på skolen (selvfølgelig med din tillatelse som klient.) Er din case for komplisert for meg under studiene fordi vi ikke har lært om det og det ikke er så lett å finne bøker på det, kan det hende jeg må henvise deg til en medstudent eller kollega som har større kunnskap om emnet. Jeg har taushetsplikt, så du trenger ikke bekymre deg for at det vi prater om kommer videre. Som sagt, jeg vil kun spørre rådgivere om råd med din tillatelse.

En konsultasjon foregår enten på kontoret mitt i Sørum, hjemme hos deg/dere (mot kjøretillegg/reisetillegg) eller via Skype. Jeg tar også i mot klienter på kontor i København, Århus, Oslo og Molde etter avtale. Prisene kan da variere noe, men dette informeres om når timen bookes.

En konsultasjon varer mellom 30-60 min(det kommer an på klienten/casen), og du gir meg en kort beskrivelse av det du ønsker å prate om når du booker timen. På den måten kan jeg forberede meg på det du måtte ønske å prate om. Mange tror det er berøring inne i bildet hos en sexolog, og det stemmer IKKE. Det er helt som å gå til en psykolog eller annen samtaleterapeut. Klær på, ingen berøring, og vi sitter kun og prater. 🙂

Kort oppsummert er en prøveklient som en helt vanlig klient, bare at det er veldig rimelige priser under studiene, og vi som studenter får praksis ved å ha dere som klienter. Det bes også om forståelse for at enkelte emner kan være utenfor vår kunnskapsvidd der og da, så som student kan det hende vi trenger å lese om akkurat ditt tilfelle mellom første og neste konsultasjon for å gi best mulig hjelp.

Ønsker du å gå til en sexolog/parterapeut under utdannelse? Book time her, via facebook eller via email sexologistudenten@gmail.com

adult-beautiful-business-attire-2422280

Illustrasjonsbilde