Vi har alle hørt myter om sex. Vi alle har trodd på myter om sex en eller annen gang. Særlig som jente er man utsatt for de mer negative mytene. I dag skal vi ta for oss denne kjipe myten:

«Kvinners vagina blir løsere om hun har mye sex!»

Altså, hvem greide å hoste opp dette? Det må være en mann. Eller flere menn. Denne myten er til for å holde kvinners seksualitet og sexlyst i sjakk, og skape frykt for stygge kommentarer om man er glad i sex som kvinne. For stemmer dette? At man blir løsere om man har mye sex? SELVFØLGELIG IKKE!!!

Kvinners vagina er fantastisk. Rett og slett fantastisk. Den består av muskler som vi kan lære oss å kontrollere på flere måter, og som alle muskler må denne trenes. Om du går på treningsenter tre ganger i uken og trener vekter, blir du da svakere eller sterkere? Nettopp. Du blir selvfølgelig sterkere. Og dette gjelder også vaginaen. Jo mer den trenes, desto sterkere og strammere blir den. Jeg personlig kan gå god for at dette stemmer. I mitt fantastiske singleliv (før mann og barn), hadde jeg et mildt sagt aktivt sexliv. Skulle denne myten inneholdt noe snev av sannhet, skulle min kjære vagina vært rimelig løs både da og nå. Det har den aldri vært. Etter at to barn har brukt den som utgangsdør ved fødsel har den kanskje løsnet en smule, men med bekkenbunnstrening er det null stress å trene den opp igjen.

act-body-elegance-33607

Alle med vagina vet den har både personlighet og egne meninger, men den har ikke intelligens nok til å vite forskjell på sex med tre forskjellige menn eller sex tre ganger med samme partner på 1 uke. Så sant det ikke er enorm forskjell på de tre forskjellige penisene, da. Men den myten tar vi for oss en annen dag. 😉 Så om man ikke blir løsere av å ha sex med en fast partner tre ganger på 1 uke, hvorfor skulle man bli det med tre forskjellige partnere i samme tidsrom? Det gir jo ingen mening! Men det hjelper jo å bruke musklene sine aktivt under sex. Om man bare ligger der og ikke klemmer til litt, vil man ikke merke så mye fra eller til på stramheten.

Denne typen myter er som sagt til for å holde kvinnenes sexlyst i et fast grep, og ord som hore, løs, tøs, billig osv osv osv blir gjerne slengt mot de som nyter fri sex med så mange de vil. Det er jo bare trist. Men å tro på denne myten er enda tristere. Så lenge vaginaen din ønsker «velkommen inn» til penisen, leketøyet, fingrene, tungen eller andre ting som måtte ønske seg inn i den myke, varme hulen, så er det bare å kjøre på. Knipeøvelser anbefales på det sterkeste, både for de som nyter lite og mye sex, så der er det bare å sette i gang uansett alder. Knipeøvelser gjør at du får sterkere orgasmer, bedre kontroll på de vaginale musklene, man kan bli raskere våt/våtere, gi større nytelse til partneren, hindre inkontinens, komme seg raskere etter fødsel, you name it. Bare fordeler. Så knip i vei, damer! (Og menn. Dere må heller ikke glemme knipeøvelsene deres).

Så blir vaginaen løsere av mye sex? Nei. Den blir heller strammere. Så sexing (som de kule kidsa kaller det) er absolutt anbefalt. <3