Jeg og min flotte medstudent Alexandra har laget en spørreundersøkelse om kvinners erfaringer med seksuell nytelse og orgasme, og vi trenger DEG! Er du kvinne mellom 20 og 50 år trenger vi at du svarer på undersøkelsen så vi får kartlagt flest mulig svar.

Spørreundersøkelsen tar ikke lang tid, og målet er å finne fellesnevnere og forskjeller på hva kvinner tenker om nytelse og orgasme. Det er et veldig lite kartlagt felt, og vi føler at vi må få kartlagt dette bedre. Så selv om vi starter i det små, vil svarene deres være viktige for videre undersøkelser.

Og du? Alle som svarer på undersøkelsen kan få en gratis konsultasjon med en av oss som takk for hjelpen. Du følger bare instruksjonene på undersøkelsen. Så har du lurt på hvordan det er å gå til sexolog, er dette din store sjanse til å prøve!

Link til undersøkelsen finner du HER!

/Takk for bidraget! 🙂